MyBACH banner (24K)
Acasa Despre companie PC Modding Calculatoare Service Consultanta Training Contact
Pierderea datelor datorita virusarii calculatoarelor va cauzeaza pierderi de bani si timp, ca sa nu mai pomenim de frustrarea resimtita. Atata vreme cat computerele Dvs functioneaza produc bani, insa imaginati-va ce pierderi puteti avea daca nu puteti emite facturi, nu stiti stocul de produse, etc., pentru simplul motiv ca securitatea calculatoarelor Dvs a fost compromisa. Pierdeti clienti sau intr-un caz extrem puteti chiar iesi de pe piata.

Este cel mai bine ca Dvs sa va vedeti linistiti de treaba si sa lasati specialistii MyBACH sa se ocupe de monitorizarea activitatii calculatoarelor Dvs.

Depanare/devirusare
Aceste servicii sunt destinate celor care au un contract de service in derulare cu MyBACH. Va stam la dispozitie pentru interventii rapide si eficiente. Nu uitati, fiecare minut in care unul din calculatoarele Dvs este virusat, produce daune. Apelati la noi!

Abonamente service
Va oferim mai multe tipuri de contracte de service, functie de necesitatile Dvs. In cazul in care nici unul din abonamentele de mai jos nu va satisface, putem gasi impreuna o formula care sa va avantajeze.

Abonament de baza
25/luna
Acesta este un abonament destinat clientilor care nu au nevoie de deplasarea specialistilor MyBACH la sediul lor, asistenta fiind nelimitata prin telefon sau remote desktop. In cazul in care este necesara deplasarea specialistilor MyBACH la sediu clientului, aceasta va fi platita separat.
Silver Home
15/luna
Include 2 deplasari/luna la sediul Dvs si 3 ore asistenta in cadrul acestor 2 deplasari. Tot ceea ce depaseste cele 2 deplasari si cele 3 ore de asistenta va fi tarifat conform anexei cu tarife, dar cu un discount de 15% fata de preturile listate in anexa.
Golden Home
35/luna
Include 4 deplasari/luna la sediul Dvs si 8 ore asistenta in cadrul acestor 4 deplasari. Tot ceea ce depaseste cele 4 deplasari si cele 8 ore de asistenta va fi tarifat conform anexei cu tarife, dar cu un discount de 25% fata de preturile listate in anexa.
Silver Business
80/luna
Include 8 deplasari/luna la sediul Dvs si 16 ore asistenta in cadrul acestor 8 deplasari. Tot ceea ce depaseste cele 8 deplasari si cele 16 ore de asistenta va fi tarifat conform anexei cu tarife, dar cu un discount de 40% fata de preturile listate in anexa.
Golden Business
130/luna
Include 12 deplasari/luna la sediul Dvs si 30 ore asistenta in cadrul acestor 12 deplasari. Tot ceea ce depaseste cele 12 deplasari si cele 30 ore de asistenta va fi tarifat conform anexei cu tarife, dar cu un discount de 60% fata de preturile listate in anexa.
Platinum Business
250/luna
Include 18 deplasari/luna la sediul Dvs si 50 ore asistenta in cadrul acestor 18 deplasari. Tot ceea ce depaseste cele 18 deplasari si cele 50 ore de asistenta va fi tarifat conform anexei cu tarife, dar cu un discount de 80% fata de preturile listate in anexa.


Anexa
Deplasare in Bucuresti 3
Deplasare in alte localitati 0,1/Km
Constatare defect 5
Manopera inlocuire/instalare placa de sunet, placa video, fax modem intern 10
Manopera inlocuire CD ROM, Floppy Disk 8
Manopera inlocuire fax modem extern 5
Manopera instalare TV Tuner 12
Manopera instalare fax modem si setarea conexiunii la internet 20
Manopera instalare conexiune internet 12
Instalare sistem de operare + aplicatii 30
Alte servicii neincluse in aceasta lista 10/ora
 
Preturile nu includ TVA
:: Service
arrow (1K) Depanare/devirusare
arrow (1K) Abonamente service
arrow (1K) Anexa (tarife suplimentare)
support
componente de calculator
sus

 
webmaster