MyBACH banner (24K)
Acasa Despre companie PC Modding Calculatoare Service Consultanta Training Contact
Activitatea de consultanta este un punct forte al MyBACH. Ne mandrim cu faptul ca tratam fiecare client cu cea mai mare atentie. Discutam fiecare detaliu si in final obtinem varianta care se potriveste cel mai bine nevoilor si bugetului Dvs. Pentru clientii MyBACH consultanta este gratuita.

De exemplu sunt mari diferente intre a construi o retea tip office de la zero si a achizitiona un computer ce va fi folosit pentru jocuri si acces internet.

Retea tip office
Trebuie sa alegem calculatoare cu configuratii identice, cu harddisk-uri rapide si memorie de minim 256Mb DDRAM. Pentru aplicatii tip office sunt recomandate placi de baza cu grafica si LAN integrate, pemtru a asigura o compatibilitate maxima. Stabilitatea este pe primul plan. Va trebuie sa gandim din start o solutie de backup automat al documentelor importante precum si configuratia unui server prin intermediul caruia reteaua locala va fi conectata la internet.

PC pentru jocuri
In cazul unui calculator folosit pentru jocuri sunt recomandate memorii rapide, procesoare cat mai puternice si nu in ultimul rand o placa grafica "ultimul racnet". Un monitor cat mai mare si o conexiune internet rapida sunt la ordinea zilei pentru gamerii inraiti. Performanta cat mai mare este pe primul plan in momentul in care construim un sistem pentru jocuri.
:: Consultanta
arrow (1K) Retea tip office
arrow (1K) PC pentru jocuri
sus

 
webmaster